Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Komáromi székhelyű és kötődésű vállalkozásként nagy figyelmet fordítunk a helyi kulturális és szociális alapítványok, valamint a sportegyesületek tevékenységére.  Hisszük és látjuk ahogyan kitartó munkájuk jelentős mértékben formálja városunk lakóinak jövőjét. Ezért köteleztük el magunkat aziránt, hogy fáradozásaikat meghálálva minden évben adománnyal segítsük őket.

Akiket már támogattunk

SZPK támogatás ikon

Szőnyi Palánkdöngetők Köre (2003-2023)

Városunk floorball egyesülete teret ad a fiatalok számára, hogy felfedezhessék tehetségüket és próbára tegyék elhivatottságukat a csapatsport iránt. A sportágban az SZPK csapatai rendszeresen érnek el sikereket a különböző korcsoportok bajnokságain.

facebook.com/szpkfloorball

Kemence támogatás ikon

Kemence Hagyományőrző, Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület (2021)

A kemence egyesület megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztat egy olyan vállalkozás keretén belül, mely képes valós piaci igényeket kiszolgálni. A szervezet új célkitűzése, hogy támogatott lakhatást biztosítson a rászorulók részére.

kemence-egyesulet.hu

Koronavírus elleni védelmi alap (2020)

A koronavírus járvány idején városunkra nagy anyagi terheket rótt a védekezés megszervezése. Az alap a rászoruló komáromiakat támogatta, valamint védőfelszerelések beszerzését segítette.

komarom.hu

Gesztenyés támogatás ikon

A Komáromi III.sz Óvodáért (Gesztenyés) Alapítvány (2019)

Az óvoda szakmai színvonalának emelése és a pedagógiai program megvalósításának elősegítése céljából jött létre az alapítvány. A támogatásokból befolyt összeget az intézmény mozgásfejlesztő eszközök beszerzésére, sportrendezvények, családi egészségi nap, tanulmányi kirándulások szervezésére fordítja.

komaromigesztenyes.hu

Kistáltos támogatás ikon

KisTáltos alapítvány (2018)

A Kistáltos Óvoda programja nagy hangsúlyt fektet a gyermekek nevelésében a népi hagyományok tiszteletére, az anyanyelvi és a zenei örökség átadására. Sikeres hazai és nemzetközi pályázataik segítségével folyamatosan fejlesztik nevelési módszereiket. Az alapítvány működésének segítségével lehetőségük adódik, hogy a gyermekek fejlesztéséhez szükséges eszközökre szánt források mindig biztosítva legyenek.

kistaltos.hu

Egressy támogatás ikon

Komáromi Egressy Fúvószenekar Egyesület (2017)

A kiemelt arany minősítést többszörösen is kiérdemelt zenekar rendkívüli sikereket ér el színvonalas hangversenyeivel, és az ország minden pontjára elviszi városunk hírnevét. Fennállása óta meghatározó közösségformáló szerepet tölt be a fiatalok életében, és lehetőséget ad, hogy kibontakoztathassák tehetségüket.

facebook.com/Egressyfuvoszenekar

"Összhang" közművelődési alapítvány (2016)

Az alapítvány elsődleges célkitűzése a Komáromi Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak egyéni támogatása továbbképzési, utazási költségeinek térítéséhez, saját hangszer vagy egyéb eszköz beszerzéséhez. Közreműködik városi, testvérvárosi, iskolai és egyéb kulturális rendezvényen, önálló rendezvényeket-előadásokat szervez, illetve támogatóként, szponzorként szerepel a zeneiskola tanulói, dolgozói körében rendezett programokon.

egressyzeneiskola.hu